Slanje paketa
za Nemacku


Od raznih troškova koji se mogu pojaviti prilikom planiranja pošiljke ili izvršenja selidbe, kupovina kutija za pakovanje Vaših stvari može postati iznenađujuće skupa. Takođe se čini da ih nikada nemate dovoljno kada počnete da se pakujete, što dovodi do ponovljenih odlazaka u prodavnicu po još.

U zavisnosti od toga koliko pošiljki ili poteza obično pravite – ili ako planirate jedan veliki potez – može biti korisno da povećate zalihe kutija. Možete koristiti onlajn alate koji Vam daju procenu broja kutija koje će Vam trebati za količinu stvari koje šaljete ili pakujete. Zatim razmislite o ovim strategijama za smanjenje troškova za jeftino dobijanje kutija za dostavu.

Slanje paketa preko granica ponekad može biti izazovno, a Nemačka nije izuzetak. Ali ne mora da bude! Uz malo planiranja, sigurno možete pronaći najjeftiniji način da pošaljete pakete u Nemačku i da se snađete u ceni i složenosti međunarodne isporuke kada pružate usluge svojim klijentima tamo.

Slanje paketa


Koliko košta slanje u Nemačku?

Ne postoji jedinstvena kutija za sve kada je u pitanju određivanje najjeftinijeg načina slanja paketa u Nemačku. Nekoliko varijabli dolazi u obzir prilikom određivanja troškova slanja paketa u Nemačku. To uključuje:

Težina paketa: Što je Vaš paket teži, više ćete platiti da ga isporučite na odredište. Na primer, platićete više kada šaljete TV sa ravnim ekranom iz nego kada šaljete iPhone zbog razlike u težini između ova dva artikla.

Dimenzije paketa: Dimenziona težina takođe dolazi u obzir prilikom određivanja troškova isporuke Vašeg paketa. Paketi nepravilnih oblika ili dimenzija privlače više naknada od onih normalnih oblika i dimenzija. Možete izbeći dimenzionalne naknade tako što ćete zadržati dimenzije Vašeg paketa što je moguće manje.

Naša prednost je što pakete dostavljamo u najkraćim mogućim rokovima.

+381 65 433 75 85
Kombi prevoz od vrata do vrata

Bezbedno - Pouzdano - Sigurno

Kombi prevoz od vrata do vrata

Pozovite nas 24h/7 i rezervišite svoje mesto na vreme.

Kontakt